Terima Kasih


Anda tentu sudah membaca kisah Bujal ,sebuah puisi monolog refleksi terhadap apa yang saya rasa dan apa saya perhatikan. Mengambil masa selama 2 ramadhan untuk lengkap. Apa yang membuat saya berbesar hati, kerana teman-teman sudi untuk membacakan puisi ini untuk dijadikan persembahan di Malam Pen & Rendang. Ini adalah puisi dari seorang marhaen tentang adventur seorang berani mengubah.


Kalau tidak kerana Muhsin, John Melawi, Syah, Lara Lady, Era, Ratna, Fairuz,Wan Chel, Sarah, Kish , Nisa dan kemerduan seruling Kid, Bujal hanya sekadar puisi yang disimpan di dalam arkib saya.

Terima Kasih Sahabat. Tiada aporisma yang lebih indah daripada pengucapan terima kasih.
Yang Benar,
amer zaman






12 balasbalik:

    keakraban kalian mengagumkan...

    + 112 unite...! +

    ~0^_^0~

     

    sama-sama kasih.


    aporisma. perkataan baru nampak.


    heh

     

    Ini sume kerja MUZ...
    kitaorang tak tau ape2...
    sume tu keje pemikir agung..
    tapi dia tak macam idola die
    tak amik ayat dari buku kan??
    hehehe

     
    On September 22, 2008 at 12:15 PM perfect melancholy me said...

    congrats :)

     

    waaahhhhh tahniah bro :)

     

    muz, nk tgk pic mlm pen & rendang...
    upload ar kat fs..
    once da upload, let me knw k!
    anyway, congratz!

     

    aku tak terlibat..

     

    aku la yg pilih hamper utk mlm 2... thanks 2 our sponsor.....

     

    seniman jugak engko ni rupanya...

    tahniah!

     

    mapieceofart,
    ya..
    keakraban..
    perkara paling susah hendak dipertahankan..
    tapi kami tetap cuba
    dan cuba untuk tidak putus asa.

    john,
    suara lu best la wei..

    ya..perkataan baru...

    apalah jika hendak dibandingkan dengan arwah loloq.

    xxxxwanxxxx,
    saper muz?
    sekeh kepala dier..
    pasal dier lah korang kena terpekik
    terlolong
    kat dalam dewan..

    perfect,
    terima kasih,
    nama tanpa nama.


    butaseni,
    apalah lah jika hendak dibandingkan
    dengan encik butaseni..
    lu lagi best!!
    nak jadi aprentis!!
    apa-apa pun terima kasih!

    ungu,
    insya-allah..
    aku try...
    terima kasih..

    ratna,
    puas makan hamper tu...
    rugi lah yang takder masa buk tu..

     

    FAIRUZ itu adalah aku.

    aku jarang bercakap dalam blog muz.

    hahahaha

     

    Kite semakin teguh!

    Apa yang penting muz???

    BEKERJASAMA!! Yesszarr!

     

Blogger Templates by Blog Forum