Kisah April

kisah 1
april kali ini bermula dengan kelam kabut. aku rasa seperti mahu membeli masa. bermula dengan kerja promosi untuk source of emotion.
hari pameran, terlalu banyak untuk kuceritakan. ada duka. ada suka. ada derita. ada hampa. tapi hari-hari yang mencabar ini (bermula 2april-4 april) ditempuhi dengan semangat baru.
semangat yang digelar
persahabatan
kesatuan
kerjasama
toleransi
hal ini tak dapat dipelajari di mana-mana universiti sekalipun.terima kasih teman-teman. pameran ini lancar kerana kita.
(geng jiwarasa telah menulis tentang ini. boleh baca dari blog mereka jua)

p/s: sesetengah yang mengkritik sebenarnya hanya untuk menujukkan dia pandai. bukan membuktikan dia tahu.

kisah 2
hampa dengan kesantaian.
tujuan aku untuk menimba pengalaman dan rasa katakjuban.
namun layar tanchap,sebuah art event di shah alam ini terlalu tanchap.

aku terhibur dengan pensyarahku sendiri yang membuat persembahan,
penyair AGI




dan juga teman-teman yang menggelarkan diri serambi. aku peminat nombor satu mereka.aku harap mereka mengekallkan irama mereka.




p/s: malam genta puisi pena masih lagi tebal dalam jiwa.

kisah 3
aku rasa sangat terharu. sejak aku mampu mengenali dunia, ini kali pertama dalam hidup aku menerima semangat hari lahir. tentu sahaja terima kasih ini khusus untuk ratna. seorang sahabat yang dianugerahi.







p/s: aku sangat bertuah di bumi ini. terima kasih sahabat.

12 balasbalik:

    muz...!! argh..! epi belated... =)

     

    epy beday :)

     

    tu yang ak tanye ko x ley nk jwb tu..
    sampai tekelu lidah..
    dapat bday cake je..
    wakakaka..
    caya la muz ko da 20-an..

     

    Happy belated besday...

     

    best tancap.walaupun kite blah awal.

     

    amer...

    aku ini sahabat anda. aku tidak mengharapkan ucapan terima kasih. aku hanya mahu kau percaya dengan persahabatan kita ini. tiada yg lain selain drpd nama sahabat.

    :)

     

    kisah 1....


    hurm... penat, mengantok, dan penat... hanya itu yg aku tahu... tp apa yg boleh ku lakukan jika tanggungjawb itu harus aku galas... tugasku tidak sepatutnya menjadi begitu penat jika mereka budak2 degree sedar akan tanggungjawab mereka... aku jd kecewa....





    kisah 2....

    aku sedih...juga kecewa... bukan kerana persembahan layar tanchap... aku tak pergi pun...
    di ajak, tp....
    nti pastikan betul2 ya!!!
    tidaklah aku kecewa lg...

    hurmmmmmm.......

     

    mc.
    creative consultant.
    exhibitor.

    semua ini bukan tugas aku.

    aku hanya di antara rekan2 yg bekerjasama.

     

    Satu pengalaman yang besh jadi exhibitor.
    Ramai orang yang aku kenal hari itu.
    Memang diorang ni pakai cakap je dan mengkritik apa yang mereka nampak tapi bagus sekurang-kuranngya mereka tahu menilai apa itu seni.

    =( sadisnyer lepas ni takda exhibition lagi..

     

    oh lupa nak wish!

    Happy Belated Birthday MuZ!

    Semoga berjaya menjadi seorang penulis yang terkenal!!

     

    py belated bday~

     

    selamat ulang tahun juge walopun terlewat.. :)

     

Blogger Templates by Blog Forum