Pameran Foto


poster direka oleh amscreamo

Sebagai menuntaskan tuntutan subjek, aku dikehendaki mempamerkan foto yang paling beremosi untuk tuntutan umum. Bukan aku sahaja,semua geng jiwarasa jua akan berada di sana. Jika ada kelapangan, bolehlah kita berjumpa di sana. Ada diskusi.
Kedatangan sahabat semua, amat dialu-alukan.

p/s: tegur aku jika kamu kenal aku.

13 balasbalik:

    hehe.fameran poto.

     

    Hurmm..
    poster ni ok lagi dr aritu..
    Hope exhibition ni besh!

     

    ja suke name yang dulu.
    ni macam scott emotion plak
    but apepon.
    goodluck k?
    all the best

     

    lawa poster.
    interesting..

     

    aku pun akan ada di sana!! ;)

     

    saya rase saya tanak ikot la gie sane..
    saya x picture yg lawa2..
    sedeh nie..


    p/s: bdk part 3 rawk...

     

    Owh. nasib baik tak kenal. hehe.

     

    muz...

    letak gamba kat depan2 skali...

    pastu pakse org beli... huhu...

    sti full mark punye...

    lalala... =)

    nnt zara dtg... insya Allah...

     

    alamak mer, awat tak panjangkan sampai hari sabtu or ahad pameran tu. teringin nak tengok. sah sah khamis jumaat kelijerrr laaa..adoi..

     

    SECURITY CENTER: See Please Here

     

    Sekurang-kurangnya tadi kutahu..
    Rakan mana sanggup berhujan..
    Menahan ribut..
    Membenteng badai..

    Di celah keributan..
    Dan hembusan datang entah dari mana..
    Kuhitung dan senyum terukir..
    Hari mungkin bukan milik kita..
    Hati mungkin bukan milik dia..
    Tapi kita punya kita..

     

    9hb jadi ke tak pameran untuk hari skrin muz?

     

    am,
    ya pemeran untuk mempamerkan!

    lara,
    yela..poster yang ni am buat..

    cofee holic,
    macam sos cili pun ada juga..
    kami memang keluarkan semua(all out)

    kawaii,
    saya pun suka dengan poster ini.

    zul,
    kau ada ke? yang mana eh? haha

    iqbal,
    haha..kau memang poyo
    dan budak kita sangat batu!

    neem,
    kalau kenal...agaknye camner ea?
    (sambil memikir-mikir)

    ma piece of art,
    haha..janji exhibition berjaya.
    dan ramai yang datang. sebaba saya ni bahagian promosi.

    rudy,
    alamak bro..takper2..
    nanti saya pamerkan kat blog ya.
    semua geng jiwarasa ada akan upload foto yang dipamerkan.

    muhsin,
    kan best kalau masa ribut tu ada orang ambil gambar.
    masa tu terasa satu kesatuan dalam memepertahankan hak.

    john,
    tak jadi kot.
    leceh gak kalau jadi.

     

Blogger Templates by Blog Forum