maaf

"maafkan jika aku tak sempurna"

ini lirik lagu ayat-ayat cinta yang dinyayikan rossa.
dicipta oleh melly goeslow dan anto hoed.

jadi aku mahu meminta maaf kerana beli dvd filem ayat-ayat cinta yang cetak rompak.
tak apa...diorang dah kaya kat indon.
lagipun kalau filem melayu aku beli ori.

dan novelnya aku beli ori dengan harga sebenar walau cover dah rosak.


p/s: aku tetap pada prinsip. kalau dah berakhir aku takkan jawab.

15 balasbalik:

    takpaham

     

    apa yang amer cuba ungkapkan?

     

    salam...
    oklah tu. Novelnya lagi best dari filem.

     

    cam x paham jer..

    anyway...
    sokong karya negara sndiri..
    itu mmg penting...
    penting sgt...

     

    emyl,
    takpe...

    fusarium,
    tak ada apa2..
    mungkin ini dinamakan a.samad said
    sebagai idea yang terapung..

    wnorhaslina,
    sudah tentu..
    kamu penulis bukan..

    nicegirlz,
    haha..sesekali..

     

    filem ayat-ayat cinta?tak faham kalau tak baca novel?
    novel ayat-ayat cinta?faham and amat menginsafkan
    p/s:just blog hopping.u can ignore me

     

    dah faham
    haha
    chill la babe
    life is just isnt just bout it
    think deep

    -world peace

     

    kau dah beli?

    aku sedang menunggu sepi.

     

    sampai sekarang, aku tak berkesempatan baca novel tu, walaupun ada je kalau aku nak pinjam kawan aku punya. macam nak baca tapi alahai, bila ni minat membaca nak ada ni. :)

     

    yeah yeah braveheart bro

     

    novel lagi besh.film die macam..kureng sket..

     

    aku masih tidak menonton lagi. mungkin mengikut jejak langkahmu mencari dvd sahaja.

     

    buat buat paham.. ngeh ngeh

     

    heeeeeee...
    aku pown tgk kt utube jek..
    maap la gak pd yg b'kaitan;p
    btol, versi novel lg besh!!!
    tp...
    aku sgt xstuju ngan david teo bler die kate film ni xlaku kat Malaysia coz ade konsep bermadu...!
    isk...buduh tol!

    skang aku ngah bc A2C versi indon nyer plak..
    sket2 kena tanyer bibik mn yg xbrape nak paham...
    nge~

     
    On July 21, 2008 at 2:10 PM perfect melancholy said...

    dah baca.

    dah tgk.

    tapi tengah mencari...

    di mana fahri ku?

     

Blogger Templates by Blog Forum