impian anak jalanan

saya ada impian. kalian ada impian. semua orang seharusnya ada impian. tapi kadangkala impian itu sekadar angan-angan sahaja tarafnya. tapi jika itu berlaku, ingat kembali saat kita mengimpikan sesuatu itu pada mulanya.


klik untuk gambaran besar

lagu ini tentang iltizam seorang pengejar cita-cita.

p/s: diinspirasikan dari impian anak jalanan oleh kembara

12 balasbalik:

    On December 2, 2008 at 4:20 PM s!zZL!n suE said...

    [anak2 segamat brlari mngejar sibulan]

     

    Jangan nangis Mer.











    Buruk.

     

    polis tu tahan sbb muka muhsin cm penjenayah yang culik gadis cumel la.....

     

    kadang2 kita kena terus berlari mengejar impi..

     

    memang cerita tu bes, tp bg yang xminat,
    kan jd xbes!
    hehehe

     

    `hidup tidak selalunya manis'
    :)

     

    hidup berubah2 mer. tak tentu. ikut masa juga. entahlah.

     

    sizzlin,
    mana tau kat segamat..?

    panchilo,
    senyum...



    :)


    comel?


    misslara,
    yeker...

    tak cayala...

    ainunl,
    ..dan kadangkala kita perlu berehat...utk mengumpul tenaga...

    bocah,
    dah tgk?
    apa yang best?
    haha

    pyanhabib,
    pahit bukan untuk selamanya....

    coffeeholic,
    hidup memang begitu,
    kita jer yang berubah....

     

    cantiknya gambar ni

     

    aku mahu interview kau, bila kau akan berada di kL.

    formal ya.

     

    ainunl,
    ya...susana dan anak-anak ini mengindahkan kerja saya...

    ahlijiwa,
    ya? ok...nanti kita jumpa..

     

    impian saya adalah untuk memasukki Fakulti Computer Science. Majoring in Programming. Tapi impian saya hanya menjadi seorang penulis skrip. wah wah wah.. tak adil ;/ sebb tu RTM bg saya c+ je.

     

Blogger Templates by Blog Forum